skip to main
|
skip to sidebar
söndag 14 mars 2010
Mörk fudge
Med 5 msk kakao och genom att byta ut hälften av sockret mot farinsocker fick jag en mörkare variant av
fudgen
. Gott!
Senare inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)
Om mig
gemigblogg at gmail punkt com
En dokumentation av min bakning, både kakor, cupcakes, bröd och annat gott. Bilderna på denna sida tillhör mig om inget annat anges och får inte användas utan mitt tillstånd.
Visa hela min profil
Sök i den här bloggen
Bloggarkiv
►
2013
(1)
►
september
(1)
►
2012
(3)
►
juni
(2)
►
maj
(1)
►
2011
(10)
►
augusti
(1)
►
juli
(2)
►
april
(1)
►
februari
(4)
►
januari
(2)
▼
2010
(24)
►
december
(2)
►
november
(5)
►
oktober
(2)
►
september
(2)
►
augusti
(1)
►
juli
(2)
►
juni
(1)
►
maj
(2)
▼
mars
(1)
Mörk fudge
►
februari
(2)
►
januari
(4)
►
2009
(22)
►
december
(3)
►
november
(3)
►
oktober
(2)
►
september
(5)
►
augusti
(4)
►
juli
(5)
Etiketter
Bakformar
(7)
Banan
(5)
Bröd
(8)
Bär
(1)
Choklad
(21)
Cupcakes/Muffins
(9)
Frosting
(8)
Frukt
(1)
Godis
(14)
Inspiration
(15)
Jul
(5)
Paj
(3)
Rabarber
(3)
Recept
(40)
Småkakor
(4)
Sockerkaka
(2)
Tårtor
(2)
Äpple
(3)
Länkar
Bakerella
DagensMuffin
Nigella
Söta Saker
Bloggtoppen